HTML

Utazó Kiskövet

Írások egy sokat utazó közlekedésrajongó noteszéből

Ez megy Londonban

Linkblog

Utolsó kommentek

2010.11.26. 08:22 Utazó Kiskövet

Te is beszoptad a zöld Porsche taxikat?

Csütörtökön a teljes magyar sajtó ujjongva számolt be a Green Taxi indulásáról, egy „új”, környezetbarát taxitársaságról. Fittyfenét új, csak már megint nem sikerült utánanézni.

A Ferihegyről nemrég kipenderített Zóna Taxi autói között már hónapok óta láthatók a Green Taxi feliratú autók, a két cég, és a tulajdonosok székhelye is ugyanoda van bejegyezve. Csak ennyit kellett volna kideríteni, és máris a valósághoz jobban közelítő tudósításokat láthattunk volna.


 

Szóval nagy újdonságot nem kaptunk, csak megismétlődik egy korábbi esemény. Ahogy öt évvel ezelőtt a Zónát, most úgy ünneplik a Főtaxit Ferihegyen. És ahogy öt évvel ezelőtt a Zóna azt állította, hogy a legjobb sofőrökkel, a legjobb flottával fog szolgáltatni, most is ugyanezt mondja a Green Taxi. Annyival sikerült csak emelni a tétet, hogy partnerként bevonták a Porsche Hungáriát, ami a Volkswagen és Škoda típusú taxikat szállítja. Ja, és ezúttal a városban próbálnak szerencsét.


 

A 200 zónás sofőr nemsokára munka nélkül marad, a Greennek pedig hirtelen szüksége lesz 200 új taxisofőrre. Lerágom a körmömet, annyira kíváncsi vagyok, honnan jönnek majd az új járművezetők.


 

Hozzá kell tenni: a két cég közötti finom kapcsolatot legalább a Népszabadság és a vezess.hu megemlítette, de az ATV „Green Taxi a minőségi szolgáltató” címmel adott hírt a társaság megalakulásáról.

Szólj hozzá!

Címkék: porsche taxi green zóna


A bejegyzés trackback címe:

https://kiskovet.blog.hu/api/trackback/id/tr622473685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása