HTML

Utazó Kiskövet

Írások egy sokat utazó közlekedésrajongó noteszéből

Ez megy Londonban

Linkblog

Utolsó kommentek

2008.11.25. 16:11 Utazó Kiskövet

Fejcsere a BKV-nál

Úgy tudni, a BKV-tól kirúgták az utastájékoztatási osztály vezetőjét, Kieswetter Waltert.

Az egykori tévés újságírót sokat szekálták a hibás és elmaradó tájékoztatásért, az osztályvezető viszont arra panaszkodott, hogy nem kapott megfelelő adatokat, illetve ezek az adatok sokszor csak későn érkeztek meg. Az biztos, hogy az utóbbi időben a VEKE legtöbbször az utastájékoztatást kritizálta, így az egyesület elkönyvelhet magának egy sikert.

Mindenesetre egy közlekedésmérnök kerül a helyére Süle Csaba személyében. A december elején munkábaálló Süle 24 éves, és a Budapesti Műszaki Főiskola menedzserszakán végzett.

5 komment

Címkék: bkv veke utastájékoztatás kieswetter süle


A bejegyzés trackback címe:

https://kiskovet.blog.hu/api/trackback/id/tr93787725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZsAnitKa 2008.11.27. 15:57:56

Vele meg majd az lesz a baj, hogy túl fiatal és zöldfülű...de inkább ne legyen igazam...

Utazó Kiskövet · http://kiskovet.blog.hu/ 2008.11.27. 17:03:26

Mostanában látni a BKV környékén fiatal, agilis embereket, akik szeretik és értik a munkájukat. Az új embernek valószínűleg az lesz a legnehezebb, hogy műszaki emberként kellő empátiával kezelje a szokszor érzelmi kitörésekkel érkező észrevételeket. Egy ügyfélszolgálaton soha, semmi nem fekete-fehér. Egyébként a fickóról az a hír járja, hogy jó előszele van a leendő vezetőinél. Így valószínűleg könnyebben tud majd együttműködni a főnökeivel, mint elődje.

Webkígyó 2008.11.29. 15:03:36

Egy pár pontatlanságot találtam a posztban, de valóban változás lesz. :-)
26, közlekedésmérnök és műszaki menedzser, és más lesz a neve. A többit hétfőtől!

Utazó Kiskövet · http://kiskovet.blog.hu/ 2008.11.29. 17:45:16

A két év fiatalítást remélhetőleg megbocsátja majd. :) Egyébként kiváncsi vagyok, különösen arra, hogy valóban el tudja-e simítani a belső ellentéteket. És leginkább arra, hogy javul-e az utastájékoztatás. :)

Utazó Kiskövet · http://kiskovet.blog.hu/ 2008.12.06. 13:35:11

Valóban tévedtem a nevet illetően. Az új infó ismeretében azt hallottam, hogy S. főosztályvezető úr nemcsak az új főnökénél, hanem a VEKE berkein belül is jól indul. Sőt, kifejezetten segítik az indulását. :) Ez persze nem baj, a lényeg, hogy jól dolgozzon.
süti beállítások módosítása