HTML

Utazó Kiskövet

Írások egy sokat utazó közlekedésrajongó noteszéből

Ez megy Londonban

Linkblog

Utolsó kommentek

2009.01.06. 11:32 Utazó Kiskövet

Lezárult a nyomozás a mentősverés ügyében

A rendőrség befejezte a nyomozást a mentős-villamosvezető verekedés ügyében.

 
Sokan már nem emlékeznek rá, de 2008 augusztusában egy mentősofőr feljelentett egy villamosvezetőt, mert az megütötte. A történetet már akkor elég sokféleképpen adták elő a tanúk, a sértett és az elkövetéssel vádolt vezető pedig gyakorlatilag semmiben nem értett egyet. Így a rendőrség három hónapon át nyomozott, egészen december végéig próbálták összerakni a mentősofőr által előadott sztorit. De nem sikerült nekik, így a nyomozást lezáró határozatukban bizonyíthatóság hiányában tulajdonképpen felmentették a Combino villamos vezetőjét.
 
Szerencsétlen történet ez, mert a megvádolt villamosvezető a kollégái szerint birkatürelmű, a mentősök pedig még a villamosvezetőknél is több stresszt kénytelenek elviselni. Szóval két ember sajnos összeszólalkozott, de ennél több valószínűleg nem történt. Néhány médium (például a Hírszerző, az RTL és a Stop), amelyek rögtön „mentősverésről” beszéltek, meg a BKV dolgozóinak agresszivitásáról, most legalább annyit megtehetnének, hogy bocsánatkérésképp beszámolnak a felmentő határozatról.

2 komment

Címkék: bkv mentő verés blaha népszínház


A bejegyzés trackback címe:

https://kiskovet.blog.hu/api/trackback/id/tr1859187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utazó Kiskövet · http://kiskovet.blog.hu/ 2009.01.09. 12:06:18

Igen, akkoriban te voltál az egyetlen, aki utánajárt a történetnek, és nem előítéletek alapján gondolkodtál. Ebben tanulhatnának tőled a posztban említett újságok írói.
süti beállítások módosítása