HTML

Utazó Kiskövet

Írások egy sokat utazó közlekedésrajongó noteszéből

Ez megy Londonban

Linkblog

Utolsó kommentek

2009.04.07. 16:46 Utazó Kiskövet

200 millióért keres mérnököt a BKV

A közlekedési vállalat felújítja és meghosszabbítja az 1-es és a 3-as villamos vágányait. Ehhez kell egy mérnök is, akit a BKV most közbeszerzési pályázaton keres. A nyertesnek kell lebonyolítania a beruházás mérnöki feladatait, vagyis a tenderanyag műszaki kidolgozását, a projekt vezetését, a műszaki ellenőrzést és a minőségbiztosítást is.

Az ilyen mérnöki munkák nem egy embernek való feladatok, hanem mérnökök egész hada szokta csinálni. A pályázati felhívásból látszik is, hiszen a 2012-ig tartó munkákért 200-350 millió forint körüli összeggel kalkulálnak. A napi kötbér 0,5 százalék, hibás teljesítés esetén pedig esetenként 100 000 forint.

A felhívás része néhány szakember kötelező alkalmazása is:

2 fő projekt menedzser (min. 5 év projekt menedzseri tapasztalat, építőmérnöki/közlekedésmérnöki/mélyépítő szakirányú végzettség, felelős műszaki vezetői jogosultság)
2 fő műszaki ellenőr vasúti erősáramú szakterületre
1 fő műszaki ellenőr vasúti gyengeáramú szakterületre
1 fő műszaki ellenőr mélyépítési szakterületre
2 fő műszaki ellenőr vasúti pályaépítés szakterületre
1 fő műszaki ellenőr útépítési és talajmechanikai szakterületre
1 fő kontrolling, pénzügyi szakember
1 fő organizációval foglalkozó szakember
1 fő járműgépész végzettségű szakember, valamint 1 fő közlekedésmérnök szakember (járműbeszerzésben és járműüzemeltetésben szerzett tapasztalat, 5 éves igazolt szakmai gyakorlat beruházási és vasúti üzemeltetési foglalkozásban, legalább egy végrehajtott járműbeszerzési beruházás lebonyolításában szerzett tapasztalat, a feltételeknek a járműgépész és a közlekedésmérnök szakembereknek együttesen kell megfelelniük).

Akit érdekel, május 25-ig pályázzon, mert július 6-án el kell kezdenie dolgozni.

Szólj hozzá!

Címkék: bkv villamos felújítás mérnök vágány


A bejegyzés trackback címe:

https://kiskovet.blog.hu/api/trackback/id/tr531052076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása