HTML

Utazó Kiskövet

Írások egy sokat utazó közlekedésrajongó noteszéből

Ez megy Londonban

Linkblog

Utolsó kommentek

2009.04.10. 11:54 Utazó Kiskövet

Szabályt szegett a pénztáros

Egy BKV-pénztáros megszegte a munkahelyi szabályokat, és így szerzett a cégnek egy elégedett utast. Akár fegyelmit is kaphat érte, de remélem, hogy nem lesz baja. És azt is, hogy ezután nem akarja midenki nyilvános vécének használni a BKV-t.

Tisztelt Zrt.

Szeretném dicsérettel illetni az önök társaságánál dolgozó hölgyet, aki 2009. március 30-án délelött 11óra körül beengedett a toaletre,ami nem lett volna kötelessége mert nem nyilvános. 9. hónapban lévő kismama vagyok, és ilyenkor már fél órát is gyötrelem kibírni mellékhelység nélkül,mivel mellékhelység a közelben nem volt, illletve zárva tartott, a kedves hölgy megengedte, hogy az ott dolgozók számára kijelöltt toaletett használhattam(metro1 vonal, Széchenyi fürdő, ő volt a jegypénztáros). Sajnos, attol hogy kismama vagyok nagyon sok dolgot kell intéznem, és ez a mellékhelység probléma a mi  kismamák "rémálmunk" lesz, valószinű örökre. Hálás vagyok a kedves hölgynek, hogy beengedett.

Köszönet az ilyen dolgozókhoz!
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kiskovet.blog.hu/api/trackback/id/tr781057505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása