HTML

Utazó Kiskövet

Írások egy sokat utazó közlekedésrajongó noteszéből

Ez megy Londonban

Linkblog

Utolsó kommentek

2009.04.28. 16:19 Utazó Kiskövet

Sztrájkból vehetett borospincét Gaskó

A Demokratikus Hálózat baloldali ifjúsági szervezet kedden azzal gyanúsította meg a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének elnökét, hogy borospincéjéhez olyan pénzből juthatott, amelyet a "politikai megrendelésre rendezett sztrájkokból" szerzett - írja az MTI.

A szervezet elnöke egri, Gaskó István borospincéje előtt rendezett tájékoztatóján azt mondta: felmerül a gyanúja, hogy a szakszervezeti vezetőnek "politikai megrendelésekre rendezett sztrájkokból" jut pénze egy 15-20 millió forint értékű borospincére.

"Felmerül bennünk a kérdés, hogy Gaskó István sztrájkjai sztrájknak álcázott politikai akciók-e, és netalántán megrendelésre dolgozik, amiből, ugye, ezt a pincét vásárolhatta" - fogalmazott Galba-Deák Ádám. "Összefüggésbe hozható-e ez azzal, hogy Gaskó István jó kapcsolatot ápol Orbán Viktorral?" - tette fel a kérdést a baloldali ifjúsági szervezet vezetője.

Galba-Deák Ádám úgy vélekedett, hogy nem etikus, ha egy szakszervezeti vezető ilyen pincét vásárol, mivel a vasutasok döntő többségének nem telik hasonlóra. Közölte:
a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete rendszeresen olyan időszakokban, például a karácsonyi ünnepek idején bénítja meg az ország életét, amikor az emberek a leginkább szeretnék igénybe venni a vasúti közlekedést.

A sajtótájékoztatón a Demokratikus Hálózat vezetői bemutatták az ingatlan tulajdoni lapjának másolatát, amely szerint a Szépasszony-völgyben található telek és borospince Gaskó István és felesége nevén szerepel.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kiskovet.blog.hu/api/trackback/id/tr191091735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása