HTML

Utazó Kiskövet

Írások egy sokat utazó közlekedésrajongó noteszéből

Ez megy Londonban

Linkblog

Utolsó kommentek

2008.12.06. 13:10 Utazó Kiskövet

Milyen autóval járjon a BKV vezére?

Szerte az egész sajtót bejárta az új BKV-vezér új autója. Kínos az ügy, pedig jól indult.

Kocsis előző munkahelyein is Audival járt, sőt. Mivel eddig olyan stratégiai cégeket vezetett, mint a Paksi Atomerőmű és az MVM, valahogy mindig kapott egy szirénát fényhíddal. Persze elég ciki lett volna, ha az erőmű éppen felrobbanni készül, vagy a fél orzság áram nélkül mara, eközben a vezér áll a dugóban. Szóval Kocsis hozzászokott ahhoz, hogy ő fontos ember. Tegyük hozzá, az ország hetedik legnagyobb munkaadóját vezetni sem piskóta, a BKV-nál is van bőven tennivaló.

Kocsis okos ember, hamar rájött, hogy nem költhet sokat. Így - elődeivel ellentétben - nem vett tizenmilliós autókat, hanem csak bérelt egyet. Mondjuk három évre tartós bérbe venni egy ilyet mégis olcsóbb, mint örökre megvenni. És még a Renault-nál is olcsóbb lehet. Azonban Audit a yuppiek és a miniszterek vesznek, meg azok, akik rájuk akarnak hasonlítani. A BKV-vezér ugyan legalább olyan fontos, mint a közlekedési miniszter: előbbi naponta négymillió ember utazásáért felel, utóbbi az új autópálya-darabok szalagátvágásán szerepel leginkább.

Mégis, a BKV-vezér imázsához nem egy ilyen autó tartozik. A főbékávés járjon Daewooval. Még akkor is tegyen így, ha az tulajdonképpen drágább, mint egy néhány évre kibérelt Audi. Mert nem elég olcsónak lenni, annak is kell látszani.

A jobb oldalon csináltam egy szavazást, hogy mivel járjon a BKV vezér. Tessék kattintgatni! (Ha nem megy, ezen a linken tessék próbálkozni: http://poll-r.hu/poll/1008401)

1 komment

Címkék: bkv audi luxus kocsis


A bejegyzés trackback címe:

https://kiskovet.blog.hu/api/trackback/id/tr84807598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utazó Kiskövet · http://kiskovet.blog.hu/ 2008.12.06. 13:27:46

Update: a vezéri autó listaára 14 millió, nem 20. Bérelve pedig erre a futamidőre 5 millióba kerül, vagyis tényleg olcsóbb, mint Renault-t venni.
süti beállítások módosítása