HTML

Utazó Kiskövet

Írások egy sokat utazó közlekedésrajongó noteszéből

Ez megy Londonban

Linkblog

Utolsó kommentek

2009.04.14. 14:59 Utazó Kiskövet

Stop az IC-nek: kerékpárok miatt vesztegelt a vonat Győrben

Negyvenperces késéssel indult tovább hétfőn az egyik IC Győrből, mert biciklisek nem tudták feltenni kerékpárjukat a vonatra - írja a Kisalföld.

A szerelvényhez ugyanis nem csatolták hozzá az előre megrendelt kerékpárszállító kocsit. Végül egy másik, biciklik szállítására is alkalmas kocsit csatoltak a szerelvényhez.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint a kerékpárszállítót más vállalattól rendelték meg. Balogh-Fazekas Anita sajtószóvivő elmondta: vizsgálják, melyik társaság hibázott és elnézést kérnek az utasoktól a kellemetlenség miatt.

3 komment

Címkék: máv kerékpár bicikli


A bejegyzés trackback címe:

https://kiskovet.blog.hu/api/trackback/id/tr111064361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PTibor (törölt) 2009.04.14. 21:45:10

ok, hogy elnézést kérnek, de ebből is látszik, hogy egy régi mondással éljek: "Nem tudja a balkéz, mit csinál a jobb".
Ráadásul itt meg volt rendelve a kocsi, ami különösen necces..

A mi esetünkben nem volt rendelve, csak arról feledkezett meg a mélyen tisztelt MÁV, hogy egy gyönyörű, napsütéses hétvégén elkezdenek az emberek kirándulni járni, esetleg kerékpárral, és esetleg vonattal mennének. Kiváló uticél pl a Velencei tó és környéke, de ha csak egy Flirt jár arra, akkor megette a fene, mert azon csak 4 biciklis hely van, ami rossz esetben SzFehérváron 2-3szorosan is elfogy

Utazó Kiskövet · http://kiskovet.blog.hu/ 2009.04.14. 22:00:24

Arra még nem sikerült rájönnöm, hogy a biciklis kocsit kitől rendeli a Start: nem a pályától, nem a trakciótól, azt meg nem hiszem, hogy van külön egy MÁV-KERÉKPÁR kft. Esetleg Cargo? :)
Az időjárás-jelentés meg valami mostohagyereknek számíthat a vasútnál, emlékezzünk csak a tavaly januári rendkívüli menetrendre, amikor a 2 centi hó miatt nem járt a vonatok többsége.

vonat blog · http://szazvasutat.blog.hu 2009.04.21. 21:56:24

Kitől rendeli meg? Segítek! Győr környékén még milyen vasútvállalat jöhet szóba? Én azt a pletykát hallottam, hogy a GYSEV nem tette rá a bicikliszállítót, de a START szívta meg, csak nem mártották be a GYSEV-et.
süti beállítások módosítása