HTML

Utazó Kiskövet

Írások egy sokat utazó közlekedésrajongó noteszéből

Ez megy Londonban

Linkblog

Utolsó kommentek

2009.04.21. 14:04 Utazó Kiskövet

Nem lesz új pályaudvar Kelenföldön

A Kelenföldi pályaudvar tervezésére és építésére kiírt pályázatra 7 ajánlat érkezett, de ebből 6 nem felelt meg a kiírásnak. Ezért a pályázatot kiíró NIF Zrt. eredménytelennek nyilvánította a tendert.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt (NIF Zrt.) tavaly év végén írta ki a pályázatot, ebben a munkában résztvevők szakképzettségére is voltak követelmények. Állítólag a legtöbb pályázó ezt nem tudta teljesíteni.

Az új tender a cég ígérete szerint jóval egyszerűbb lesz, így könnyebb lesz teljesíteni a feltételeket. Projekttársaságok is pályázhatnak, erre idén április óta van törvényi lehetőség.

A Budapest-Székesfehérvár vasútvonal átépítésére eredetileg négy pályázatot írtak volna ki, az új pályázatban azonban egyszerre lehet majd ezekre pályázni. Így valószínűleg egy cég építheti majd a kelenföldi pályaudvart, és a Kelenföld-Tárnok közötti pályát, biztosító berendezésekkel együtt.

Szólj hozzá!

Címkék: fejlesztés vasút pályaudvar kelenföld nif vágány


A bejegyzés trackback címe:

https://kiskovet.blog.hu/api/trackback/id/tr51077632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása