HTML

Utazó Kiskövet

Írások egy sokat utazó közlekedésrajongó noteszéből

Ez megy Londonban

Linkblog

Utolsó kommentek

2008.12.11. 15:41 Utazó Kiskövet

Új kommunikációs igazgató a BKV-nál

Az alábbiakban a BKV közleményét olvashatjátok. Szó szerint. 

Dr. Kocsis István, a BKV Zrt. vezérigazgatója 2008. november 16-tól Dr. Székelyné Pásztor Erzsébetet nevezte ki a Társaság kommunikációs igazgatójává.
 
Dr. Székelyné Pásztor Erzsébetet eddigi életútja az energiaiparhoz kötötte. A BKV-hoz történt kinevezéséig az OMV olaj- és gázipari csoport társasági kommunikációs menedzsere volt. Ezt megelőzően a Bányavagyon-hasznosító Kht.-ban látta el a kommunikációs és értékesítési menedzseri feladatokat, ahová a Paksi Atomerőmű Rt. kommunikációs vezetői posztjáról került. Huszonöt évet töltött a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Rt.-nél különböző vezetői beosztásokban – többek között PR és külkapcsolati igazgatóként, marketing PR igazgatóként, társasági kommunikációs vezetőként. Pályakezdőként a volt Szovjetunióban, az orenburgi gázvezeték-építési nemzetközi beruházáson dolgozott.
 
Külkereskedelmi Főiskolát végzett, majd posztgraduális képzésben Távol-keleti Interkulturális Menedzsment szakközgazdász oklevelet szerzett. Európa Jövőbeni Vezetői szakmai tréningen vett részt Japánban és Stratégiai PR tanfolyamon Angliában.

Szólj hozzá!

Címkék: kommunikáció bkv erzsébet igazgató pásztor székelyné


A bejegyzés trackback címe:

https://kiskovet.blog.hu/api/trackback/id/tr42817326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása