HTML

Utazó Kiskövet

Írások egy sokat utazó közlekedésrajongó noteszéből

Ez megy Londonban

Linkblog

Utolsó kommentek

2009.03.11. 16:23 Utazó Kiskövet

Önnek jár 500 000 forint

A T. Homárról loptam az alábbi tematikát. Ha volt valami jó a BKV-ban, akkor az a szlogen, a "Mozgásba hozzuk a várost". Nagyjából leírja, hogy mivel foglakozik a cég, és nem nagyképű. ezt most sikerült lecserélni egy olyanra, ami inkább nagyképű, és a betegeskedő járműállományt elnézve könnyű gúnyt űzni belőle. Tessék olvasni:

Egészen friss hír, a BKV bugyraiból érkező Tenczer kollégától: megvan a cég új überszlogenje, amit állítólag akár a járművek oldalán is viszontláthatunk, a rendőrségi "Szolgálunk és védünk" mintájára. A nagyközönség tippjeiből válogattak, az 500 ezer forintos új killer application az

Önnek jár!

Ízlelgessék! Hogy tetszik?

Zsadon kolléga sajnos csak most értesült a pályázatról, így az "Önnek se jött meg?" nem indulhatott. A pompás győztes elődje a "Mozgásba hozzuk a várost" volt, a megvadult ellenőrök és habzó szájú biztonságiak elől menekülő utasok kedvence.

3 komment

Címkék: bkv szlogen


A bejegyzés trackback címe:

https://kiskovet.blog.hu/api/trackback/id/tr99996139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thing 2009.03.12. 22:59:47

Ajánlom figyelmetekbe az addict-on lezajlott bkv-s szlogenversenyt...

yeah.weblap.net/

Utazó Kiskövet · http://kiskovet.blog.hu/ 2009.03.13. 11:57:34

Szerte a neten annyi jó - és pikírt - ötlet született, a pályázat kiírói alaposan leégették magukat. Mindenkinek megindult a fantáziája, és jót röhögtek a BKV szerencsétlenségén. Kár ezért a félmillióért.
süti beállítások módosítása